Oldal kiválasztása

Valentin-napi hangulat a Premier Outletben

2017. február 16.

Február 7. és 14. között a Premier Outlet különleges Valentin-napi fotópályázattal készült a szerelmet ünneplőknek és a divat szerelmeseinek.

A szerelmet, szerelmeseket is meg kell ünnepelni. A Premier Outlet az év legromantikusabb időszakában sem feledkezett meg vásárlóiról. Így Valentin-nap alkalmából speciális meglepetéssel és nyereményekkel készült az érdeklődőknek.

A látogatók egy Valentin-napi szív installáció előtt fotózkodhattak. A nyereményjáték időtartama alatt hostessek segédkeztek a tökéletes képek elkészítésében. A fotókat a Premier Outlet Facebook oldalán, a Valentin-napi fotópályázat fülre kattintva tölthették fel a Játékosok, majd kezdhették el gyűjteni a legtöbb szavazatot ahhoz, hogy esélyt kaphassanak a 100 000 Ft-os Premier Outlet élményvásárlásra, a 20 000 Ft vagy 10 000 Ft értékű CEWE fotóutalvány megnyerésére.

Ki ne vágyna rá, hogy egy stylist segítségével állítsa össze ruhatárát? A legtöbb szavazatott összegyűjtött személy a Premier Outlet stylistjának segítségével újíthatta fel ruhatárát.