Oldal kiválasztása

Újrahasznosítani menő

2017. december 01.

A Földművelésügyi Minisztérium az Európai Unióval együttműködésben idén minket kért fel, hogy kreatív megoldásainkkal hírét vigyük annak, milyen lehetőségek is állnak rendelkezésre a használaton kívüli dolgaink újrahasznosítására.

A Hulladékcsökkentési Hetet immáron nyolcadik alkalommal rendezték meg, amelynek célja, hogy egyéni és önkéntes akcióötletek megvalósításán keresztül a hulladékokkal való tudatos bánásmódra hívjuk fel a figyelmet. Idén mi voltunk azok, akik az egy hétig tartó eseménysort országszerte megtöltöttük izgalmas és kreatív eseményekkel, és mi készíthettük el a kitelepülésekhez szükséges egységes kreatív arculatot és kellékeket.

Emellett az egy hétig tartó eseménysorra teaser kampánnyal hívtuk fel a figyelmet, a hét nap alatt pedig célzott FB hirdetésekkel, régiókra targetált médiatervvel tartottuk fent a figyelmet. Volt, ahol regionális rádió spotot gyártottunk, így biztosítva a rendezvények kellő látogatottságát. Ha már újrahasznosítás; a következő évi Hulladékcsökkentési Hétre már jó pár újrahasznosítható tapasztalattal készülhetünk…

***

http://szelektalok.hu/vallalom/hu/hulladekcsokkentesi-het