Oldal kiválasztása

Tiéd a pálya!

2017. január 24.

A Magyar Államvasutak Zrt. humánpolitikai osztályának egyik legfőbb célkitűzése a megfelelő tudással és szakképesítéssel rendelkező munkaerő biztosítása. Ebben a feladatban év elejétől csapatunk is szerepet vállal: a legrelevánsabb platformokon szervezzük az álláshirdetéseket. A médiastratégia fő szempontja, hogy célzottan és költséghatékonyan érjük el a munkaerőpiac potenciális szereplőit.

A folyamatosan fejlődő MÁV-csoport tevékenysége az egész országra kiterjed. Hazánk egyik legnagyobb vállalatcsoportja rendszeresen keres munkatársakat számos szakterületre. Mivel a toborzás országosan több különböző térséget is érint, a kampányok kertében az adott régióban állást keresők megszólítását célozzuk.

Egyfelől a célcsoportunk körében legolvasottabb regionális napi és heti lapokban, valamint ezek online felületeire szervezzük a megjelenéseket, továbbá két specifikus álláshirdetési csomagot is összeállítottunk. Ezek mentén a legnagyobb álláskereső portálok és az oldalak közösségi médiás megjelenései mellett, az álláskeresőket célzó nyomtatványokban, illetve több állásbörzén is szervezünk megjelenést.

Az állásbörzék rendezvényeire történő kitelepüléssel és szórólapok osztásával hatékonyabbam, személyre szabottabban szólíthatjuk meg az álláskeresőket. A perszonalizált jelleget erősítve a fiatalabb célcsoportunkat az álláskereső portálok közösségi oldalain, valamint IOS és Android alapú telefonokra letölthető applikációban megtalálható állásajánlatok felületein érjük el.