Oldal kiválasztása

TeSzedd!

2017. szeptember 05.

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma, amely idén immár hetedik alkalommal valósul meg. A programot intenzív médiakampány hirdeti: a kommunikációban jelentős szerepet kaptak az influencerek.

A szemétgyűjtési akció keretében az egész országban „nagytakarítanak” a TeSzedd! önkéntesei. A volontőrök mellett a mozgalomhoz kapcsolódva több celebritás és véleményvezér is hangot ad a szemetelőkkel kapcsolatos elégedetlenségeinek. A program szervezői a jelentkezéseket legkésőbb 2017. szeptember 5. éjfélig várják. Önkéntesként nincs más dolgod, mint csatlakozni egy már meglévő találkozási ponthoz és részt venni az akcióban.

A kampány kreatívja

A program során egy különlegesebb találkozási pont is létrejön: a Rádió 1 szemétgyűjtő pontján Vadon Jani további hírességekkel együtt teszi tisztábbá a környezetünket. Trabarna is kiáll a kezdeményezés mellett: kisfilmjeiben humorral parodizálja a “bunkó” szemetelőket.

Azontúl, hogy a kommunikáció arcokra épít, érdekes kampányelem a Nosalty Szabadtűz megjelenése is, amelynek keretében a userek a tiszta erdőkörnyezet jelentőségéről is bizonyosságot szerezhetnek.

Szeptember 15-én, 16-án, vagy 17-én csatlakozz a mozgalomhoz, és szemétszedésre fel!