Oldal kiválasztása

Simon Kornél és Janicsák Veca nyerte A Nagy Duettet

2017. június 6.

A Nagy Duett tíz hét után a pünkösdi hosszú hétvégével ért véget. Az izgalmas zenés vetélkedőt Simon Kornél és Janicsák Veca, a televíziós nézettségi versenyt pedig a Tv2 nyerte.

A hosszú hétvégén amellett, hogy kinyílt a pünkösdi rózsa, A Nagy Duett szenzációs fináléja is lezajlott. Nem tagadás, a pünkösdi rózsa ragyogóan díszítette a kerteket, a Tv2 népszerű zenés-show műsora is fényesen zárta az évadot. A finálét az aranytorkú Simon-Janicsák páros nyerte.

Április 29. és május 1. között a 18-59 éves magyarországi lakosság körében A Nagy Duett nézettsége 9,1 százalék volt, közönségaránya pedig 25,2 százalék. Ebben az idősávban két műsor futott a konkurens RTL klub csatornán. A Cobra 11 német akciósorozat nézettsége 4,6 százalék, míg közönségaránya 14,6 százalék volt. A Pretty Women – Micsoda Nő! című amerikai vígjáték nézettsége 7,7 százalék volt, közönségaránya pedig 18,8 százalék.

Nagyon diverzifikált volt a pünkösdi hétvégénk, a szórakoztató műsorok között a sport is hangsúlyos szerepet kapott: az M4 Sport ugyanebben az esti idősávban sugározta a Bajnokok Ligáját. A foci mérkőzést a spanyol Real Madrid 4-1-re nyerte az olasz Juventus ellen. Nézettség szempontjából ez a dobogó harmadik fokára volt elegendő, a másodikon a Micsoda nő, az élen pedig A Nagy Duett landolt.

A hétvége összes győztesének gratulálunk!

 

Forrás:

Nielsen – Arianna, 2017.06.06.