Shopping Tour a Premier Outletben

2018. január 29.

Az elmúlt időszakban olyan nagy nevek nyitottak üzletet a Premier Outletben, mint a Desigual, a GUESS, a Superdry, a Trunk&Co, a Chantall, a Lavard, a Kennet Street és a Spin Master Játékáruház. Ezen apropóból 2018. január 11-én egy különleges Shopping Tour-t tartottunk az outletközpontban.

Nem is mutathatnánk be jobban az új márkákat, minthogy vásárlási élményt adunk négy lifestyle újságírónak és egy Youtubernek, style bloggernek. A résztvevők nem csupán az új brand-ek kínálatából válogathattak, hanem az átköltözött, megújult külsőt kapott Högl és Heavy Tools üzletekből is.

A vásárlás igazán jó hangulatban telt, mindenki megtalálta a stílusához tökéletesen passzoló edzőruhát, farmert, pólót vagy éppen bőröndöt. Volt, aki rendkívül céltudatosan haladt a polcok között, és pillanatok alatt végzett, míg mások hosszú órákon keresztül nézelődtek, és csak nehezen tudtak választani a szebbnél szebb darabok közül. Nemcsak a ruházati termékek és kiegészítők, hanem a bőröndök is hatalmas népszerűségnek örvendtek az újságírók körében: sokan inkább a praktikusságra törekedtek, ezért a strapabíró, karcálló és színes bőröndökre fókuszáltak.

A Shopping Tour meghívottjai és mi is kiválóan éreztük magunkat az eseményen, ezért alig várjuk az ismétlést. A rendezvény nemcsak a Premier Outlet új üzleteit ismertette meg a résztvevőkkel, de számunkra is remek lehetőség nyílt a sajtókapcsolataink erősítésére.