Oldal kiválasztása

Playmobil játszóváros nyílik gyereknapon

2016. május 25.

Egyedülálló kezdeményezés érkezik Magyarországra: 2016. május 28-án, szombaton a biatorbágyi Premier Outletben nyitja meg kapuit az Aprópolisz. A világ első Playmobil játszóvárosának ünnepélyes indulása tökéletes gyereknapi program az egész család számára. Kalóz? Királylány? Rendőr? A szerepjátéknak csak a lurkók saját fantáziája szab határokat.

A kivételes kezdeményezés fókuszában a kicsik kreativitásának fejlesztése áll, így nagy hangsúly kerül a minőségi, face-to-face játékélményre. A játszóház tematikusan kialakított életnagyságú Playmobil játékelemekből épül fel egy egésszé, ahol a gyerekek kedvük szerint bújhatnak kincskereső kalózok, hős szerelmes királyfik szerepébe, de lehetnek akár bájos királylányok, vagy a mindennapok hősei, rendőrök, tűzoltók is.

Az idei gyereknapi hétvégén az Aprópolisz élénk és mozgalmas megnyitója tökéletes program az egész család számára, és azok a gyerekek sem fognak unatkozni, akik épp nem a játszóvárosban tartózkodnak. A biatorbágyi outletközpont izgalmas, ingyenes programok széles palettájával is készül: a MintaPinty zenekar és a Napraforgó meseszínház gyermekműsora, és Playmobil kiállítás is napirenden lesz, ahol óriás Playmobil figurákkal találkozhatnak a látogatók. A Faluház és Karikó János könyvtár is különleges programokkal készül, sőt, lesz kürtőskalács tanoda is, ahol a gyerekek elsajátíthatják a kürtőskalács készítés rejtelmeit.

Az ugrálóvár, arcfestés és lufihajtogatás sem maradhat el, ezen felül kézműves programok és kalóztanya is lesz a kis kalandoroknak: a legkisebbeket készségfejlesztő kalózbaba birodalom várja bábszínházzal, a nagyobbakat pedig kalóziskola, ahol az ügyességi feladatok sikeres teljesítése után kalózzá avatják a lurkókat.

A gyereknapi programok plusz értéke, hogy május 28-án van a régészet napja, ennélfogva régészeti tematikájú kézműves gyerekprogramokkal is készülünk Magyarország legnagyobb régészeti magánvállalkozása, a Salisbury Régészeti Kft. közreműködésével. A megnyitó mellett az outletközpont egész nap különböző ingyenes, kreatív és készségfejlesztő programokkal készül a lurkóknak.

Az indulást követően a világon teljesen egyedülálló játszóvárosban a szülők és gyerekek együtt tehetnek szert új kalandokra, közös játék útján merülhetnek el a fantázia és szerepjáték világában az év minden napján. Az Aprópolisz egyúttal egy olyan közösségi meeting point, ahol a szülők egymással is időt tölthetnek: a térség anyukái interakcióba léphetnek, és baráti kapcsolatokat alakíthatnak ki egymással. Végül, de nem utolsó sorban, amíg gyermekeik jól érzik magukat és professzionális személyzet figyel rájuk, szüleik nyugodtan vásárolhatnak a játszóházat körülölelő közel 90 üzletben. Hiszen a Premier Outlet több száz divatmárkája 30-70 százalékos kedvezményekkel várja a vásárlókat, hétfőtől vasárnapig 10-től este 8-ig.