A Lounge Comm

A Lounge Communication a Lounge csoport része, mely cégcsoport összehangolt szervezetként működik, így átfogó, integrált marketingkommunikációs kampányok kezelését is gyorsan és hatékonyan tudja végrehajtani. Ez a produktivitás az ügyfelek számára nyújtott kényelem alapja, amelyet a Lounge név hivatott kifejezni.

A Lounge Communication 2010-ben alakult, PR, PA és kommunikációs tanácsadással foglalkozik. Kommunikációs ügynökségünk kiemelten erős szakmai kapacitással rendelkezik, vezető munkatársai a legnagyobb kommunikációs tanácsadó vállalatoktól érkeztek.

Értékeink

Alapelvünk, hogy nincs megoldhatatlan helyzet, csak rossz hozzáállás. Ezért ügyfeleink számára olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyek az adott körülményeket figyelembe véve megvalósíthatóak még a legszélsőségesebb esetekben is. Megbízóinkkal partneri viszony kialakítására törekszünk, ami az eredményes, tudatos kommunikáció alapjainak hivatott megágyazni.

Minőségpolitikánk részét képezi a kreativitás, a szakmai felkészültség, a gyorsaság és precizitás, a folyamatos készenlét és a sokrétű, élő sajtókapcsolatok.