Oldal kiválasztása

Melyik luxusautó-márka gyárt traktort?

2016. november 5. 

Fontos üzenet a pályaválasztás előtt állók számára, hogy az agrár szakmák kiszámítható, megbízható életpályát kínálnak. A beiskolázási időszakban egyedi módon kommunikáltuk a fiatalok számára az Agrár Szakképző Iskolák kínálta lehetőségeket, és idén ősszel már növekedésnek is indult az FM fenntartású szakképző iskolákba felvételt nyertek száma.

Melyik luxusautó-márka gyárt traktort? Az Agrár Szakképző Iskolák Hálózata (ASZIH) kampányának keretében ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel találkozhattak a fiatalok a Honfoglaló oldalán. A 12-16 éves korosztály körében közkedvelt portálon 47 százalékos arányban válaszolták meg helyesen a kérdést, és voksoltak a Lamborghini mellett. A kampány fő célja abban állt, hogy népszerűsítsük az ASZIH-ot, és edukáljuk a pályaválasztás előtt álló, szakmák iránt érdeklő fiatalokat a továbbtanulási lehetőségekről.

A Honfoglaló mellett a Középsuli oldalán is izgalmas és újszerű formában kommunikáltuk a kampány fő üzenetét. A villódzó figyelemmel bíró fiatalok mozgósítása érdekében a releváns csoport influencereivel készítettünk natív hirdetési kisfilmet. A kampányba Román Istvánt, agrárszakképzésért felelős helyettes államtitkárt is bevontuk, aki a fiatalok nyelvén fogalmazta meg, hogy miért érdemes agrár pálya mellet elkötelezni magukat.

A kampányt egy rövid összefoglaló kisfilmben mutatjuk be.