Oldal kiválasztása

Különleges nőnap a Vodafone Shared Services Europe-nál

2018. március 12.

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, melyet minden év március 8-án tartanak. A Vodafone Shared Services Europe-nál ez alkalomból különleges meglepetéssel kedveskedtünk nemcsak a hölgyeknek, de a férfiaknak is.

A Sinku család Gyömrőpusztán, a Mézeskalács Műhelyben készít mézeskalácsokat a megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élő környékbeliekkel együtt. Munkájukkal azonban nem csak a dolgozni vágyókat segítik, hiszen több alkalommal is sikerült adományaikkal megkönnyíteniük az élet terheit megsokszorozva viselők sorsát. Többek között karácsonyi vásárokra is készítenek finomságaikból, bevételüket pedig nehéz sorsú gyermekeknek és felnőtteknek ajánlják fel. A mézeskalácsokat közösen, családias hangulatban készítik, feladatukra pedig nem munkaként, hanem sokkal inkább feltöltődésként, örömforrásként tekintenek.

A hölgyeknek nőnap alkalmából ezekkel a mézeskalács tulipánokkal kedveskedtünk, a konyhákban elhelyezett Celebrations csokikkal telített üvegtálakból pedig bátran vehettek a férfi dolgozók is.

A nőnapi aktivitás azonban nem ért véget a finomságokkal: a Mályvavirág Egyesület által tartott méhnyakrák prevenciós előadás is sokakat vonzott. Fontosnak tartottuk, hogy ne csak a virágokra és az édességekre helyezzük a hangsúlyt, hanem a nők egészségét, s ezzel együtt a betegségek megelőzésének fontosságát is kiemeljük.