Oldal kiválasztása

Jótékonysági ruhagyűjtés a Premier Outletnél

2015. április 28.


Az Adok-Kapok Napok az évek során Magyarország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő akciójává vált. A Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva két hétig várja a jó minőségű használt, tiszta ruhákat a krízishelyzetben lévő családok részére. Az akció ünnepélyes megnyitóján az első ruhadarabot a program védnöke, Dobó Kata ajánlotta fel.

A Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezet szakmai együttműködésével ismét nagyszabású összefogást kezdeményez, hogy segítsen azoknak, akik ma Magyarországon nehéz körülmények között élnek. A kezdeményezés évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. „Nagyon büszkék vagyunk a rendezvényre, ugyanis már az első évben sikerült közel 18.000 jó állapotban levő ruhát összegyűjtenünk, és ez a szám csak tovább nőtt: tavaly megközelítette a 40.000-et” – emelte ki Imre Csaba, a Premier Outlet igazgatója.

Az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül olyan gyermekek, családok részesülnek majd a felajánlásokból, akik nem engedhetik meg maguknak azt, hogy megfelelő ruhában, cipőben nézhessenek szembe a mindennapok kihívásaival. A segélyszervezet átmeneti otthonaiba sokszor olyan váratlan krízishelyzetek miatt kerülnek családok, hogy mindenüket hátrahagyva kell menekülniük a segélyszervezethez, így a menedék mellett ruhára is azonnal szükségük van.

Dobó Kata az esemény védnökeként már második éve vesz részt az akcióban. „Örülök, hogy évről-évre egyre nagyobb érdeklődés övezi az akciót. Idén már a megnyitó előtt annyi felajánlás érkezett, hogy három órával előbb ki kellett nyitnunk az Adománygyűjtő Pontot. Ez is jól bizonyítja, hogy az emberek átérzik: van, amikor minden apró segítség számít. Mégiscsak érzékenyek vagyunk egymásra, még sem tudunk elmenni amellett, ha valaki hiányt szenved” – nyilatkozta a színésznő.

Az elmúlt évek során számos híresség csatlakozott a jótékonysági akcióhoz: Dobó Kata mellett többek között Orosz Barbara, Keveházi Krisztina, Tatár Csilla és Gönczi Gábor is a program mellé állt. Idén Dombóvári Vanda, Wolf Kati és Kőváry Barna is hozott felajánlást az Adománygyűjtő Pont megnyitójára.

A megnyitóra az Aktív stábja is ellátogatott, amelynek felvétele az alábbi linken tekinthető meg:

http://tv2.hu/musoraink/aktiv/174975_dobo_kata_sajat_ruhait_adomanyozta_a_raszoruloknak.html