Oldal kiválasztása

Influenszerek mutatták meg, hogy az élmények nem érnek véget a nyárral

2017. november 21.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) influenszerek közreműködésével mutatta be és népszerűsítette őszi kampányának keretében Magyarország kiemelt helyeit, sokszínű őszi kulináris kínálatát, borait és borvidékeit.

Az MTÜ őszi integrált kampányában a klasszikus médiaeszközökön túl (például televízió, rádió, közterületi és sajtómegjelenések), – akárcsak a nyári kampányban – most is hangsúlyos szerepet szánt a digitális kommunikációnak. Az MTÜ kampányoldalt indított hellomagyarorszag.hu címen, emellett kiemelt szerepet kaptak a véleményvezérek is. Így a hazai úti célok bemutatásában szerepet vállalt több hazai sztár, blogger is, akik szívesen közreműködtek abban, hogy bemutassák az ország őszi arcát. Ördög Nóra, Iszak Eszter, Fördős Zé, Sass Dani és Görbe Palkó számára sem ért véget a felfedezés a nyárral, hiszen rengeteg élmény tárul elénk a hazai borvidékeken: az őszi gasztronómiai kínálat, a bor és az egyéb őszi aktivitások, mint az aktív kikapcsolódást és a kulturális feltöltődést szolgáló őszi programok.

„Nagyon szeretünk utazni. Ha van egy kis szabadidőnk, már indulunk is! Már gyerekkoromban is sokat jártunk a szüleimmel belföldön. Azt hiszem, mondhatom, hogy “élmény-függő” vagyok. Attól mert vége a nyári szezonnak, nem kell lemondanunk az utazás adta örömökről! Nekem legalább akkora élmény látni ősszel például a Balatont, mint nyáron a csúcsidőszakban. A színek, a fények, az illatok lenyűgöznek” – mesélt Ördög Nóra utazási szokásairól.

Sass Dani számára szintén folytatódtak az élmények ősszel is. „Szeretek kirándulni, felfedezni kisebb településeket, dimbes-dombos vidékeket, de leginkább az ország különböző szegleteiben fellelhető éttermeket, borvidékeket látogatom meg ilyenkor. Egészen más arcát mutatja az ország ősszel, mint nyáron. Sokkal szebbek a színek és emiatt jóval változatosabb a környezet is. Ha egyéb elfoglaltságom nincs, minden hétvégén előkerül a bőrönd” – osztotta meg utazási szokásait Sass Dani.