Oldal kiválasztása

Húst hússal…na, és persze tojással!

2018. január 04.

Duplán is elmerülhettünk a gasztronómia világában az ősz során az Agrármarketing Centrumnak köszönhetően. Ügyfelünk kérésére a sertéshús és a baromfi termékek fogyasztásának ösztönzésére készítettünk ATL kampányokat.

A sertéshúst sokan szeretjük, de annál kevesebben vagyunk tisztában vele, hogy a minőségi sertésből készült ételek egészségesek és tápanyagban gazdagok. Ennek az edukációs üzenetnek a hangsúlyozása mellett arra is vállalkoztunk, hogy filmünkben megidézzük a sertés semmihez sem hasonlítható szerepét mindennapjainkban. Végeredmény: disznótoros és fine dining 30 másodpercben – tévében, rádióban és citylight posztereken.

Másik feladatunk a baromfi tojás és hús népszerűsítés volt. Utólag elárulhatjuk; megtörtünk jó pár tojást, és komoly szakmai vita is kialakult a tésztadagasztás fortélyairól a forgatás során, de megérte. Olyan ínycsiklandozó kisfilm született a baromfi „királyi szerepéről” a konyhában, hogy megtekintése után az is nokedlit akar majd szaggatni, akinek még a rántotta is kihívás.

Mindkét reklámfilm ízes és megkapó kép világa Nemes Iván rendező munkáját dicséri.