Oldal kiválasztása

Hatalmas rekorddal zárult az Adok-Kapok Napok

2017. június 1.

2017-ben ötödik alkalommal indult útjára az Adok-Kapok Napok jótékonysági program, amely az évek során Magyarország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő akciójává vált. A Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva három hétig várta a jó minőségű használt, tiszta ruhákat, játékokat és sportszereket, amelyekkel nehéz sorsú családokat segítenek.

Az elmúlt 4 évben közel 220.000 jó minőségű felajánlás érkezett az Adománygyűjtő Pontba: 2013-ban 18 000, 2014-ben 40 000, 2015 rekord mennyiségű, 80 000 adomány gyűlt össze, melyet 2016-ban is sikerült megtartani az Adok-Kapok Napok keretében. Idén a tavalyi felajánlások több mint másfélszerese – 125 000 darab jó minőségű ruhaadomány érkezett a Premier Outlet Adománygyűjtő Pontjába.

A jótékonysági program mindenkit megmozgatott: a kicsiktől és nagyoktól kezdve, a vállatokon át a hírességekig mindenkinek szívügye volt az adományozás. Olyan cégek álltak a jó ügy szolgálatába, mint az AVON, a Szerencsejáték Zrt., az E.ON, a Citi Magyarország, a Roche, a Mellow Mood Hotels, az ELMŰ-ÉMÁSZ, a nemzeti közműszolgáltatási rendszer társaságai: az ENKSZ Zrt., a DÉMÁSZ Zrt., a DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft., a FŐGÁZ Zrt. és a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft., az evopro csoport, a Henkel Magyarország Kft., a Marketbau-Remeha Kft., a Whirlpool Magyarország Kft., a HEINEKEN Hungária. A vállalatok mellett a Nők Lapja és a Rádió 1 kollégái is összepakolták feleslegessé vált, jó állapotú ruháikat, cipőiket. Az esemény védnöke idén is Wolf Kati volt, aki mellett olyan sztárok csatlakoztak a minőségű ruhagyűjtő akcióhoz, mint Iszak Eszter, Szabados Ágnes, Tornóczky Anita, Katus Attila és Sasvári Sándor.

Az eseményről többek között beszámolt az RTL Klub Híradó, az MTVA Híradó, az MTI, az nlcafe.hu, a dívány.hu és az origo.hu is.