Oldal kiválasztása

Grillparty Marcsival

2017. augusztus 2.

Kevesen tudják, de modern étrendünkbe a minőségi sertéshús tökéletesen beilleszthető, azaz mindennapi étkezésünknek igenis hasznos eleme lehet. Mégpedig a következők miatt: nagy mennyiségben tartalmaz B1-, B2-, B6-, B12 vitamin és niacint, az összes esszenciális aminosavakat, és vasat – ami miatt vashiányosoknak kimondottan ajánlott –, ráadásul a sovány sertéshús a diétába is kiválóan beilleszthető.

A sertéshús fogyasztása heti két alkalommal kimondottan ajánlott.

Ezen tények közreadásában segédkezett ügynökségünk, amikor az Agrármarketing Centrum megbízásából belevágott egy sertéshús népszerűsítő kampányba. A kampány arcának, háziasszonyának, ha úgy tetszik, séfjének szerepét nem kisebb személyiség vállalta magára, mint a közkedvelt tévés sorozat, a Gasztroangyal sztárja, Borbás Marcsi. A kampány főelemeként egy filmet forgattunk vele, amelyben egy hamisítatlan kerti grillezés alkalmával, annak főfogásaként mutatja be sertéshúst, és csinál kedvet hozzá.

Az ínycsiklandó képekkel tarkított kedvcsináló kisfilm online felületen lesz megtekinthető, a kampányt pedig rádióreklám is támogatja.