Oldal kiválasztása

#fedezdfel

2017. július 13.

Végre itt a nyár, és vele itt a fesztiválszezon is. A soproni VOLT-tal kezdődött, ezt Zamárdiban a Balaton Sound követte, aztán EFOTT, CAMPUS, majd augusztusban a legismertebb, legnagyobb esemény a Sziget Fesztivál.

Az évek során ezek a rangos zenei és kulturális események annyira kinőtték magukat, hogy nemcsak itthon vonzanak nagy tömegeket, de évről évre a környező országokból, és elsősorban Németországból és Hollandiából is rengeteg fiatal érkezik kimondottan a nagy fesztiválok kedvéért hazánkba. Ezek a neves külföldi zenekarokat felvonultató, sokszázezres látogatottságú rendezvények kiváló platformként szolgálnak a Magyar Turisztika Ügynökség (MTÜ) számára, hogy felhívják elsősorban a magyar fesztiválkedvelők figyelmét, hogy a soproni, balatoni és budapesti színpadokon kívül is van élet, és bőségesen akad látni- és felfedezni való.

A fesztiválozó fiatalok idén elsőízben látogathattak (és látogathatnak) el az MTÜ Sátorba, ahol 360 fokos virtuális kirándulást tehetnek a Balaton-felvidéki Hegyestű, a Megyer-hegyi tengerszem, az egerszalóki sódomb, a tapolcai tavasbarlang, illetve az egyes fesztiválok környékének látnivalói között. A fesztiválokon felbukkanó MTÜ ezen felül social media játékokkal és nyereményekkel várja a #fedezdfel és a #hellohungary hashtaggel ellátott fotók feltöltőit. Legfőbb ideje hát, hogy mi is felfedezzük a fesztiváloknak ezt az új arcát…