Oldal kiválasztása

Éljen a család!

2017. április 27.

„Budapest egy gyönyörű történelmi város és Magyarország bebizonyította, hogy a stratégiai vezetés a természetes család szószólója Európában. Úgy gondoljuk, hogy ez a kongresszus erősíti a nemzetközi hálózat és az országok szövetségének munkáját, amely a házasság, a család és az emberi élet szentségének erősítését szolgálja” – Larry Jacobs  a World Congress of Families (WCF) ügyvezető igazgatója.

A Családok XI. Világkongresszusát idén Budapest rendezheti meg május 25 és 28 között, amelyre 3000 küldött és résztvevő várható. A szakmai üléseknek a Budapesti Kongresszusi Központ ad otthont, 28-án, vasárnap, a Nemzetközi Gyermeknapon pedig egy óriási Családi Fesztivál várja a magyar családokat és az érdeklődőket a Hősök terére és az Andrássy útra. Az eseményhez kapcsolódóan dolgoztunk az esemény kreatívjával, illetve tervezünk médiát és PR aktivitásokat is.

A Hősök Terén rengeteg program, játék várja a gyerekeket, a felállított színpadon pedig nagyszerű produkciókat élvezhetnek kicsik és nagyok. Az Andrássy úton vásározók és rengeteg finomság várja a kilátogatókat, azaz minden együtt lesz egy feledhetetlen naphoz. Nekünk is ott a helyünk!