Cipőhét és nyereményjáték

2018. április 11.

Végre beköszöntött az igazi, napsütéses tavasz; a téli csizmák és bakancsok ideje leáldozott! Mi sem koronázhatta meg jobban a szuper időjárást, mint a Premier Outlet Cipőhét, ahol április 3. és 8. között nagy kedvezményekkel válogathattak a vásárlók a világmárkák darabjai közül. 

Nemcsak a kedvezményekre fektettük azonban a hangsúlyt; egy izgalmas nyereményjátékot is szerveztünk Instagramra, melynek játékszabálya a következő: a játékosnak késztenie kell egy fotót a Premier Outlet főterén található óriás piros tűsarkúval, amit fel kell töltenie a saját Instagram-profiljára, természetesen nyilvános módban – a szervező ugyanis csak a nyilvános profilra feltöltött Instagram-pályázatokat tudja nyomon követni és értékelni – a #premieroutlet_budapest és #cipohet hashtag-ek használatával. A játékban való részvétel további feltételének számít a Premier Outlet Center Instagram oldalával kialakított követői kapcsolat megléte.

A játék nagy népszerűségnek örvendett; a nyeremény, azaz a 30.000 Ft értékű Premier Ajándékkártya sokakat csábított fotózkodásra. A nagy sikerre való tekintettel a későbbiekben szeretnénk még hasonló jellegű Instagram-játékot szervezni.