Oldal kiválasztása

Amazonok összecsapása a konyhában

2015. július 14.

Magyarország legsikeresebb női birkózói, Sastin Marianna és Barka Emese élet-halál harcot vív azért, hogy egyikük kijuthasson az olimpiára. A két élsportoló az olimpiai felkészülés mellett most újabb kihívásra mondott igent: a gasztronómia világában is megmérkőznek egymással. A birkózók küzdelméhez a Nosalty konyhája biztosított terepet.

Sastin Marianna és Barka Emese, a két birkózó klasszis igazi amazon a szőnyegen: már többszörösen öregbítették hazánk hírnevét. Az élet most úgy hozta, hogy a két élsportoló egymás riválisa lett. Idén szeptemberben Las Vegasban rendezik meg a birkózó világbajnokságot, ahová csak egyikük juthat ki az 58 kg-os olimpiai súlycsoportban. Sastin és Barka már túl van két válogató versenyen, ahol egymás ellenfelei voltak, az állás eddig 1-1. Már csak egy, mindent eldöntő megmérettetés vár rájuk július végén, Lengyelországban. A tét óriási, hiszen a Vegas-i vb már az olimpiai játékokra kvalifikál.

A versenyszellem tehát mindkettőjükben erősen lobog. Marianna és Emese most nem csak a birkózószőnyegen, hanem a konyhában is összeméri erejét egy gasztronómiai verseny keretében. Július 13. és 26. között a http://www.nosalty.hu/ajanlo/nutellas-kalacs- bananamisu oldalon lehet megtekinteni, hogy a lányok hogyan készítik el kedvenc nassolnivalóikat, a kisfilmekben minden praktikába beavatnak minket. Ezt követően szavazni is lehet arra, hogy melyik birkózó kiválóság a jobb Konyhatündér. A szavazók között értékes konyhai nyereményeket sorsolnak ki.

A gasztronómiai versenyről több médium is számot adott. A lányok sportos, kidolgozott alakkal büszkélkedhetnek, néha viszont ők is elcsábulnak egy-két édességre, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy Emesének a nutellás bananamisu a kedvenc desszertje, Marianna pedig a nutellás kalács mellett teszi le voksát, amikor nassolásról van szó. Hiába, a Nutella a legnagyobb ellenfeleket is összehozza!